Партньори

Logo SunPower

Senersun е френска компания специализирана в производството на висок клас соларни панели, специално проектирани да отговорят на нуждите на собствениците на жилища, монтажници, дистрибутори и разработчици изискващи по-надежни продукти, решения и услуги, които са съобразени с най-високи стандарти за качество.

Logo SunPower

SunPower е световно познат производител на PV панели с висок коефициент на преобразуване. С високото си качество и иновативни решения, SunPower се е наложил като един от лидерите на пазара за фотоволтаични панели. Високо-ефективните соларни клетки генерират до 50% повече енергия, в сравнение традиционните слънчеви клетки.

Logo PV Enterprise

PV Enterprise е един от водещите производители на фотоволтаични панели. Компанията е създадена през 2002 година в Blekinge - Швеция. PVE се грижат за непрестанното разработване и подобряване на технологията и качеството на своите продукти.

Logo Sunrise

Sunrise е международно признат производител на моно- и поликристални фотоволтаични модули с производствен капацитет от 300 мегавата, който предлага разнообразна гама панели готови да удовлетворят нуждата от по-висока производителност, надеждност и качество. Повече от 30 опитни експерти на Sunrise работят в отдел за изследвания и развойна дейност, което е красноречиво доказателство за вниманието, което се обръща на иновациите и развитието на технологията.

Logo Hyundai Heavy Industries

Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България предлага на българския пазар висококачествено оборудване за фотоволтаични електроцентрали: Монокристални и поликристални фотоволтаични модули и инвентори.

Logo Danfoss

Danfoss е световна компания, която продава продукцията си и предлага съответното сервизно обслужване по целия свят чрез международна мрежа от търговски фирми, посредници и дистрибутори. Производствените съоръжения на концерна са разположени в 59 завода в 21 страни. Danfoss предлага широка гама трансформаторни и безтрансформаторни инвертори. В зависимост от изискванията на проекта могат да се използват моно- или трифазни инвертори с вградени средства за контрол и мониторинг, като по този начин се спестяват средства от закупуването на допълнителни комуникационни модули. В много случаи стринг-инверторите на Danfoss от серията TLX Pro са предпочитана алтернатива на технологията с централни инвертори - дори за мегаватови фотоволтаични централи.

Лого ВИЛЛАН

ВИЛЛАН е българска компания, основана през 1992 година и е ориентирана към изработка, доставка, монтаж и сервиз на автоматични и револверни врати, алуминиеви и PVC конструкции, предназначени за обществени и жилищни сгради, хотели, бензиностанции, офиси, болници, летища и др. Компанията изработва и специални конструкции, включително такива, предназначени за монтаж на фотоволтаични мощности.